📦 Gratis fragt ved 299,-
🚚 1-3 dages levering
info@nuuii.dk

Om os

Gør verden renere med nuuii

Hos nuuii laver vi miljøvenlige rengøringsmidler, som bidrager til en verden med mindre CO2-udledning, og hvor produktionen af plastik er markant reduceret. Det gør vi ved at lave produkter, hvor du selv tilsætter vand. (På den måde sparer vi CO2 ved transport)

Plastikforurening er et stigende problem i hele verden. Vi vil gerne bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Derfor har vi udviklet miljøvenlige rengøringsmidler, som ikke pakkes i plastikemballage. Vores produkter er nemme at bruge – bare tilsæt vores pulver i en flaske med koldt vand og vent et øjeblik, mens de opløses. Herefter bruger du produkterne præcis, som de produkter du allerede kender.

Vi anbefaler, at du bruger beholdere og flasker som du allerede har, for at minimere affald. Ellers kan du også købe vores flasker, som produceres i Europa og kan genbruges mange gange.

 

Med nuuii vil vi gerne

  • Undgå unødvendig CO2-udledning ved transport af rengøringsmidler med tilsat vand. Med vores produkter skal du selv tilsætte vand – vand som transporteres gennem vandrørene – ikke på vejene!
  • Undgå produktionen af engangsplastik – vores miljøvenlige rengøringsmidler pakkes kun i papir.
  • Gøre det nemmere for forbrugeren at træffe et bæredygtigt valg.
  • Inspirere andre brancher til at gentænke produkter, så de produceres uden engangsplast.
  • Støtte små, danske virksomheder.
  • Gøre det simpelt for forbrugerne at dosere korrekt for at undgå overforbrug af sæbe og andre rengøringsmidler. Det sparer forbrugeren penge, og skåner samtidigt miljøet.

Sådan startede det

Nuuii er skabt af to aarhusianske søstre, Sofie og Line, ud fra en vision om enkel og gennemskuelig bæredygtig rengøring med miljøvenlige rengøringsmidler. Den vision startede med to spørgsmål. Hvorfor er der så mange produkter, der er pakket ind i unødigt meget plastikemballage? Og hvorfor er der så mange ”bæredygtige” produkter, der produceres langt fra Danmark?

For nuuii er lokal produktion en essentiel del af bæredygtighed. Produkter skal ikke transporteres fra den anden side af kloden med fly eller containerskib for at nå danske forbrugere.

miljøvenlig rengøring

Vores produkter

Vores miljøvenlige rengøringsmidler udvikles og produceres på vores egne faciliteter i Midtjylland. Vi bruger kun danske råvarer, og når dét ikke er muligt, bruger vi europæiske råvarer. På den måde er vi med til at sikre, at der ikke udledes unødvendig CO2, når råvarerne fragtes.

Dette giver os også muligheden for at støtte små, lokale producenter. F.eks. får vi den økologiske rapsolie til vores castillasæbe fra en lille lokal producent Nyborggaard i Østjylland.

Vores nuuii produkter er selvfølgelig skabt ud fra en opskrift, der lever op til strenge krav om, hvad rengøringsprodukter bør indeholde. Dette betyder også, at du med god samvittighed kan skylle produktet ud i afløbet. Desuden har nuuii produkterne den praktiske fordel, at de er meget koncentrerede. Derfor er de meget mindre og lettere, og indpakningen sparer dig for en masse slid, slæb og pladsopbevaring.

Flydende rengøringsmidler består af ca. 90-95% vand. Det betyder, at de aktive ingredienser kun udgør 5-10%. Derfor har vi hos nuuii valgt at producere tørt rengøringspulver, så du kan tilsætte vandet derhjemme.  Det betyder, at vi slipper for transporten af en masse vand, der både vejer og fylder meget. På den måde sparer vi klimaet for rigtigt meget CO2 -udledning ved kun at transportere de aktive ingredienser. Produkter fra nuuii er små og lette og kan derfor pakkes meget effektivt.